Υπηρεσίες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την πλήρη σουίτα υπηρεσιών. Το GPS Trading εκτός από τις εξαγωγικές συναλλαγές ενεργεί ως ενημερωτικός παράγοντας, παρέχοντας εμπορικές πληροφορίες και ανάλυση αγοράς.

opportunities-in-new-markets

Αξιοποιήστε νέες ευκαιρίες στην αγορά

Η GPS Trading ενεργεί ως γενική εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, με στόχο να βοηθήσει τις ξένες και τις εγχώριες εταιρείες να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες στην αγορά και να ξεκινήσουν ή να αναζητήσουν με επιτυχία νέα προϊόντα.
Η ακεραιότητα, η αξιοπιστία και η δέσμευση είναι οι βασικοί παράγοντες της δουλειάς μας και η υπογραφή για μια επιτυχημένη συμφωνία με τους πελάτες μας.


Είσοδος στην ελληνική αγορά

Η πρωτεύον υπηρεσία μας απευθύνεται σε ξένες εταιρείες που επιθυμούν να εισέλθουν στην ελληνική αγορά, είτε ξεκινώντας ένα νέο προϊόν είτε δημιουργώντας μια επιχειρηματική συνεργασία με έναν Έλληνα κατασκευαστή ή διανομέα.
Η εμπεριστατωμένη ανάλυση και έρευνα της αγοράς μας παρέχει όλες τις χρήσιμες και κρίσιμες πληροφορίες για την εταιρεία σας, προκειμένου να προετοιμάσουμε το έδαφος για μια αμοιβαία γόνιμη επιχειρηματική συνεργασία ή να εξασφαλίσουμε την επιτυχή είσοδο της εταιρείας σας στην ελληνική αγορά.

Διαχείριση Εξαγωγών

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που δεν έχουν εξαγωγική δραστηριότητα αλλά διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πουλήσουν επιτυχώς τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά, να προωθήσουν, να πουλήσουν και να δημιουργήσουν επιχειρηματική συνεργασία με ξένους διανομείς και αγοραστές.
Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διαχείριση των εξαγωγών παρέχοντας καθοδήγηση σχετικά με θέματα εμπορίας, συσκευασίας, πληρωμής και ναυτιλίας, καθώς και για υπηρεσίες μετά την πώληση.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση