Συχνές Ερωτήσεις

Πριν την Πώληση

1Που μπορώ να βρω τιμές για τα προϊόντα σας;

Οι τιμές των προϊόντων μας βρίσκονται μόνο στις pdf παρουσιάσεις μας. Παρακαλούμε να μας στείλετε το ερώτημα σας μέσω e-mail η της φόρμας επικοινωνίας και θα απαντήσουμε αμέσως με τη σχετική pdf παρουσίαση. Σε κάθε παρουσίαση, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις τιμές, τη συσκευασία και την αποστολή.

2Μπορώ να υπολογίσω το κόστος μεταφοράς πριν στείλω μια παραγγελία;

Για να είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για την τιμή μεταφοράς-αποστολής, πρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή παραγγελία καθώς και την ακριβή διεύθυνση παράδοσης. Μια προσφορά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική, αν αναφέρεται σε μια πλήρως φορτωμένη παλέτα ή σε 10 χαρτοκιβώτια. Γι΄αυτό, παρακαλώ μην διστάσετε να μας ρωτήσετε !

3Μπορώ να έχω δείγματα από τα προϊόντα σας πριν από την παραγγελία;

Φυσικά! Δείγματα στέλνουμε πάντα στους πιθανούς πελάτες μας. Μόνο τότε είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας γνωρίζουν τι θα αγοράσουν. Επιπλέον, είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα να έχουν τα προϊόντα μας ελεγμένα πριν στείλουν την παραγγελία τους. Εξασφαλίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία μας!

4Θα κρατήσετε την ποιότητα των προϊόντων με εκείνα που έχουν σταλεί ως δείγματα;

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η ποιότητα των δειγμάτων είναι η ίδια με την ποιότητα του προϊόντος που θα λάβετε αργότερα. Πρώτον, επειδή τα δείγματα μας είναι πραγματικά τμήματα των παραγγελιών μας και δεύτερον γιατί πιστεύουμε σε μια αμοιβαία επωφελή επιχειρηματική συνεργασία μαζί σας. Η αλλαγή της ποιότητας ή η αποστολή κάτι διαφορετικού από αυτό που είχαμε συμφωνήσει, δυσφημεί ανεπανόρθωτα την εικόνα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και η απόδειξη είναι οι πιστοί πελάτες μας σε 20 διαφορετικές χώρες!

5Υπάρχει η δυνατότητα να έχω την δική μου φίρμα στα προϊόντα σας;

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βάλετε την επωνυμία σας, στα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να μας στείλετε ακριβώς το ερώτημά σας. Θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε και να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.

Μετά την Πώληση

1Μπορώ να ανιχνεύσω την αποστολή μου;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να ανιχνεύσετε-παρακολουθείτε την παραγγελία σας. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, είτε με την παροχή του AWB Νο ή τον μοναδικό κωδικό αποστολής της μεταφορικής εταιρείας.

2Πώς να διατηρήσω το θυμίαμα φρέσκο και ξηρό;

Το θυμιάμά μας είναι πάντα φρέσκο. Δεδομένου ότι δεν αποθηκεύουμε το θυμίαμα μας, παράγουμε μόνο μετά από μια επιβεβαιωμένη παραγγελία. Έτσι θα πάρετε πάντα το θυμίαμα φρέσκο και με σωστή υγρασία. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να το αποθηκεύσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επειδή το θυμίαμα έχει τάση να στεγνώσει (ειδικά εάν οι συνθήκες αποθήκευσης είναι ζεστές και ξηρές), σας προτείνουμε να ανοίγετε τα κουτιά περιστασιακά και να τα ανακινείτε αργά για να επιτρέψετε στη σκόνη να καλύψει όλα τα κομμάτια.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση